Rreth nesh

Aplikacioni industrial etj. Goofoo ka provuar më të mirën dhe duke lëshuar printorët 3D që tejkalojnë shpresën e klientëve.

Shih më shumë

Lajme

Shqyrtoni botën magjepsëse të ekstruuesve 3D

Titulli: Zbuloni mrekullitë e Ekstruders 3D Printer: Zhvillo në mbretërinë e prodhimeve dixhitale kompjuterik dhe nis një udhëtim për të eksploruar botën e shumëllojshme të ekstrurëve 3D printer. Zbuloni domethënien e këtyre mrekullive teknologjike, përdorimet e tyre të ndryshme dhe përfitimet e shumta që ofrojnë. Printimi i 3D ka revolucionuar industrinë e prodhimit, duke bërë të mundur s

2023-09-11 Shih më shumë

Arti i Inxhinierisë: shtyrja e kufijve me printimin 3D PLA.

2023-09-07 Shih më shumë

Një Udhëheqje për shtypësit 3D SLA: Zhbllokimi i mundësisë së produkteve Dixhitale të kompjuterit

2023-08-29 Shih më shumë

E ardhmja e Prodhimit: Shqyrtimi i mundësisë së shtypjes 3D SLA.

Përmbajtja Evolucioni i Prodhimit 2. Të kuptojmë printimin 3D SLA 3D Kapërcimi i sfidat në SLA 3D printimin 6. Përgjigjet e pyetjeve të përbashkëta rreth SLA 3D Printimit 8. Konklusioni: Të përqafojmë të ardhmen e prodhimit.

2023-08-29 Shih më shumë

2023-08-22 Shih më shumë

2023-08-22 Shih më shumë

Bota magjepsëse e shtypësve 3D: zbulojmë mrekullitë e produkteve të kompjuterit dhe dixhitalë

2023-07-31 Shih më shumë

E ardhmja e Prodhimit me printorë 3D: revolucionizim Procese të Produkimit

2023-07-31 Shih më shumë

Shih më shumë