за нас

Гофоо е висока техничка претпријатија која е неограничена поле на 3Д принтер, материјали, софтвер, 3Д печатење и целта да се порасне да биде еден од 3D обезбедувачите за решенија за печатење во светот. Со модуларната дизајн идеја и одржлива иновација, Гофо објави повеќе од 15 серија 3Д принтер на пазарот од 2014 година, ги исполнува потребите на различни клиенти, Како децата за забава, СТИМ, Креатор на хоби, Дом, Канцеларија, РНД Инженер, продукција на Pilot, Индустриската апликација итн. Ние ги интегриравме самоконструираните, вертикални снабдувања кои покриваат клучните компоненти, конечно собрание и пакување. Се гордиме на квалитетот на печатачите што ги произведуваме и се чувствуваме уверени дека тие ќе го обезбедат единственото и фантастично искуство што е посебно. и различни од другите на пазарот.

Гледај Повеќе

Вести

Истражувај го фасцинантниот свет на 3Д екструални принтери

Наслов: Отстранување на чудата на 3D принцери воведување: Однесете во кралството на компјутерски дигитални производи и почнете на патување за да го истражуваат повеќекратниот свет на 3D екструатори. Откриј го значењето на овие технолошки чуда, нивните различни примени и бројните предности што ги нудат. 3Д печатењето ја револуцијата на производителната индустрија, овозможувајќи м


Водида за 3D-печатачи на SLA: Отклучување на потенцијал на компјутерски дигитални производи


Иднината на производството: Истражување на потенцијалот на СЛА 3Д печатење

Содржина: Еволуцијата за производство 2. Разбирање на SLA 3D печатење. Ги надминува предизвиците во СЛА 3Д печатењето 6. Одговор на заеднички прашања во врска со SLA 3D печатење 8. Воведување: Еволуција о


3D служба за печатач: Се што треба да знаеш

Се што треба да знаете со брзо напредокот на технологијата, 3Д печатењето се појави како револуционерно решение во различни индустрии. Ако сте заинтересирани да го истражувате светот на 3Д печатење и неговите услуги, дојдовте на вистинското место. Во оваа статија ќе ви дадеме сеопфатен преглед на 3D печатачки служби и како тие го трансформираат c.


Фасцинантниот свет на 3Д печатници: Да ги открива чудата на компјутерот и дигиталните производи


Иднината на производството со 3Д принтери: Револуционизирање процеси на производствот


Кина Гуфоо 3Д принтерска фабрика прикажана на бразилско еллетно шоу 2023 води интелигентна трага.


Гледај Повеќе